Hasznos információk

MEGHÍVÓ A XXII. ORSZÁGOS ADÓJOGI KONFERENCIÁRA

Tisztelettel meghívjuk Önt, az Adótanácsadók Egyesülete által szervezett

XXII. Országos Adójogi Konferenciára.

A rendezvényre 2019. június 3 - 5-ig (hétfőtől-szerdáig) kerül sor, melynek helyszíne

 Hunguest Grandhotel Galya****

A konferenciát megelőző napon, június 2-án vasárnap kora délután rövid kirándulást szervezünk a Mátra festői környezetében, majd vacsora után kis színházi est keretében szeretnénk a résztvevőknek kikapcsolódást, szórakozást, vidám perceket szerezni. A részletes programot később tesszük közzé.

Jelentkezés lezárult!

 

Tervezett előadások:

 

Elhelyezés: egy- és kétágyas fürdőszobás szobákban

Részvételi díj várhatóan (áfával):

Amennyiben hétfőn 03-án érkezik:

Egyágyas szobában: 54.990 Ft/fő/2 éj;      Kétágyas szobában: 43.990 Ft/ 1 fő részére /2 éj

A részvételi díj magában foglalja a 2 éjszakai szállást (június 03-04.) teljes ellátással [büféreggeli (04-05-én), főétkezések (03-04-05 ebéd, 03-án vacsora + 1 üveg ásványvíz), valamint díszvacsora, italcsomaggal (04-én) és az IFA-t].

Amennyiben vasárnap 02-án érkezik:

Egyágyas szobában: 72.330 Ft/fő/3 éj;      Kétágyas szobában: 55.830 Ft/ 1 fő részére /3 éj

A részvételi díj magában foglalja a 3 éjszakai szállást (június 02-03-04.) teljes ellátással [büféreggeli 03-04-05-én), főétkezések (02-án vacsora, 03-án vacsora, + 1-1 üveg ásványvíz, 03-04-05-én ebéd), valamint díszvacsora, italcsomaggal (04-én) és az IFA-t].

 

Szolgáltatások: WIFI- használata a szálloda egész területén, élményfürdő használat (fedett medencék, pezsgőfürdő, szauna, gőzkabin, kibővített kerti bio rönkszauna kültéri merülő medencével, élménymedence) kondicionáló terem és fürdőköpeny használat, parkoló használat, Minibár, széf, műholdas TV, telefon, hajszárító. Az élményfürdőben található további szolgáltatások: élményzuhany, skótzuhany.

Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásaink: masszázs, szolárium, sókabin.

A konferenciaterem kapacitása lehetővé teszi, hogy azok jelentkezését is elfogadjuk a konferenciára, akik nem kívánnak a szállodában megszállni, és csak a kötelező az ebédet (5.200 Ft/fő), és/vagy a gálavacsorát (10.700.-Ft/fő italcsomaggal) veszik igénybe, azonban a jelentkezési lapot ebben az esetben is ki kell tölteni, amelyen meg kell adni az igényelt szolgáltatást.

A szállodai szobákat érkezés napján 14.00 órától lehet elfoglalni, és elutazás napján 10.00 óráig kell elhagyni. Lehetőség van esetleg késői távozásra (15.30 óráig)  + 4.000 Ft / szoba díj ellenében! A jelentkezési lap megjegyzési rovatban kérjük előre jelezni, de ez csak a rendezvény előtt pár nappal egyeztetés alapján lehetséges!!

Lehetőség van a konferencia időpontja előtti (06.02-ei) és utáni (06-ától) szállodai tartózkodásra, amelynek díja reggelivel és vacsorával egyágyas elhelyezéssel bruttó 16.500 Ft/szoba/éjszaka + 350 Ft/éj IFA, kétágyas elhelyezéssel bruttó 11.000 Ft/fő/éjszaka + 350 Ft/fő/éj IFA. Amennyiben korábban érkezne, vagy tovább maradna, kérjük, a jelentkezési lapon ezt feltüntetni szíveskedjen.

Jelentkezés lezárult!

 

A jelentkezéseket az érkezés sorrendjében fogadjuk a rendelkezésre álló szobakontingens erejéig.

 

A jelentkezésen meg kell jelölni a választott elhelyezést, kétágyas elhelyezés esetén a választott szobatárs nevét. Amennyiben nem jelöl meg szobatársat, vagy az egyágyas kontingens kimerül, akkor érkezési sorrendben osztjuk be a jelentkezőket a kétágyas szobákba.

Előleg és fizetési feltételek: a megrendelt szolgáltatásokat a Szálloda előleg bekérője alapján 70 % előre fizetéssel; ez az összeg távozásakor a végszámlába beszámításra kerül. A végszámlát a vendégek távozásakor készpénzben vagy bankkártyával rendezhetik.

A részletes programról a jelentkezők a rendezvény előtt külön értesítést kapnak.

A RENDEZVÉNYEN CSAK AZ VEHET RÉSZT, AKI A 2019 ÉVI TAGDÍJAT MEGFIZETTE.

Lemondási feltétel részletei a jelentkezési űrlapon!

 

Budapest, 2019. március

Zara László elnök