Hasznos információk

Tisztelt Érdeklődő!

Ezen az oldalon aktuális E-learning képzéseink listáját láthatja. Amennyiben Ön tagja Egyesületünknek, a Továbbképzés menüpontból már indíthatja is a kívánt E-learninget.

Amennyiben még nem egyesületi tag, és az E-learning képzéseinket tagként  szeretné igénybe venni és kreditpontot gyűjteni, regisztrálhat  ITT,  Ha csak az E-learning előadások közül szeretne néhányat megnézni és kreditpontot gyűjteni, akkor külső felhasználóként regisztrálhat  ITT.

Az E-learning megrendelést regisztráció után külső (kóddal rendelkező) felhasználóink, valamint a tárgyéve augusztus 31. és december 31. között regisztráló tagjaink vehetik igénybe. 

Tájékoztató ár: 1 kreditpont bruttó 1000 Ft.

Megrendelés folyamata:

  1. Bejelentkezik felhasználói fiókjával.
  2. Kiválasztja az elvégezni kívánt E-learning(ek)et.
  3. Az Ön végzettségeit figyelembe véve a kreditpontok alapján kiszámításra kerül a fizetendő összeg, amelyet egy ellenőrző oldalon megtekinthet.
  4. Elküldi a megrendelést, amelyről email címén értesítést kap.
  5. Befizeti Egyesületünk bankszámlájára a megrendelés végösszegét.
  6. Egyesületünk jóváírja befizetését, beállításra kerül a megtekintési jogosultsága a kiválasztott E-learning(ek)hez, amelyről email címén értesítést kap.

 

Kérjük, mielőtt választana a listából ellenőrizze megadott végzettségi adatait ITT, hogy megfelelő adatok alapján kerülhessen jóváírásra kreditpontjai.