Hasznos információk

Az adatrögzítés már a múlté. Mi jön utána? A könyvelői munkával szemben számos új kihívást támasztanak az ügyfelek, a hivatalok és a digitális rendszerek fejlődése. Növekszik a hivatali adatszolgáltatás mennyisége, egyre rövidül az idő az adatok feldolgozására és beküldésére – sőt, az online számlázási folyamatokkal az adatok megjelenése előtt döntéseket kell hozni. Ezzel egyidejűleg nő az igény az ügyfelekben is folyamataik nyomon követésére, tervezésük és üzleti döntéseik támogatására. Meggyőződésünk, hogy ezeket a kihívásokat digitális eszközök alkalmazása nélkül nem lehet teljesíteni.


Szakmai konferencia és fórum

Naponta hívogat ügyfeled, hogy kellene neki az X vagy Y cég számlája? Nem férsz már a papíroktól az irodádban és unod, hogy munkaidőd nagy része dokumentumok lefűzésével telik? Ha benned is egyre nagyobb az igény a munkád során arra, hogy a tömegesen felhalmozott papír alapú dokumentumok digitális formában kezelhetők és elérhetőek legyenek mind a könyvelési munka, mind az ügyfél számára, Konferenciánkkal bemutatunk néhány megoldást. Ezekkel nem csak a munkát gyorsíthatjuk fel és egyszerűsíthetjük, hanem lehetővé tehetjük ügyfeleinknek is, hogy a világ bármely pontjáról elérhesse pénzügyi adatait, információit.

A digitalizmus a könyvelés világába történő begyűrűzése a könyvelők munkáját is egyre inkább könnyebbé teszi, azonban még mindig kevés a vállalkozó kedvű, aki egy kicsivel több utánajárást követően sokkal kevesebb erőbefektetéssel tudná végezni munkáját.

Az időhiány vagy az ismeretlentől való félelem mellett természetesen további kérdések fogalmazódhatnak meg bennünk.

  • Hol kezdjem?
  • Kikkel egyeztessek?
  • Kiben bízhatok?
  • Kitől kérjek tanácsot?
  • Vajon az általam választott rendszer megbízható és minden igény kielégít számomra a könyvelés terén?
  • A könyvelésen túl számlákat is tárolnék akár felhő alapú szolgáltatással egybe kötve?

Mi Konferenciánkon megmutatjuk Nektek, hogy milyen lehetőségeitek vannak.

A megjelenő és előadást tartó szolgáltató cégek mellett NAV és kormányzati oldalról is kiegészítjük a tájékoztatást számotokra.

Legyél Te is úttörő a digitális könyvelők világában, mellyel mind a saját mind pedig az ügyfeled munkáját könnyíted meg!

Mert a könyvelés jövője a digitalizmus!

2019. szeptember 5. 9.00-16.00

Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont, 1097 Bp, Könyves Kálmán körút 12-14.

Részvételi díj:

  • díjtalan a tagdíjat megfizetett tagoknak
  • 8000.-Ft (bruttó) külsősöknek, valamint a tagdíjat meg nem fizetett tagoknak