Hasznos információk

Az Adótanácsadók Egyesülete 2019-ben szakmai támogatóként segíti a Pénztárszövetség (ÖPOSZ) 9-10-11. évfolyamos középiskolásoknak szóló Pénzmester akadémiát és versenyt. Ennek keretében kidolgoztunk egy adózásról, munkavállalásról szóló tesztet, melynek legeredményesebb kitöltőit értékes különdíjakkal jutalmazzuk.

 


A pénzzel mindenki – a mai fiatalok is – szeretnének jól bánni, ebben segít ez az online verseny. A Pénzmesterek akadémia és verseny fővédnökei Varga Mihály Pénzügyminiszter és Dr. Windisch László, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke.

 

A versenyzők igen komoly díjakat nyerhetnek a Pénzmesterek játék során: összesen 500.000 Ft-ot osztanak ki a nyerteseknek. Az első helyezett 300 ezer forintot, a második 150 ezer forintot, a harmadik pedig 50 ezer forintot vihet haza, de értékes különdíjak, tárgynyeremények is várják a diákokat.

Ezek között említhetjük az Adótanácsadók Egyesülete által felajánlott díjakat is: az első helyezett Apple iPadet, a második helyezett notebookot, a harmadik helyezett egy bluetooth fejhallgatót nyerhet.

Adózási ismeretek a felkészüléshez