Hasznos információk

Siklós Márta, az Adótanácsadók Egyesületének elnökhelyettese, a LeitnerLeitner vezető tanácsadója, partnere 2017. március 23-án átvette a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karának címzetes egyetemi docensi címét. A kar ezzel a díjjal ismerte el Siklós Márta több évtizedes, magas színvonalú szakmai tevékenységét, melyet a gyakorlatorientált oktatás terén valósított meg.

 


Siklós Márta 2002 óta oktat a Corvinuson, 2007 óta a mai fogalmaink szerinti „duális képzés” szellemében. Adózási szakszemináriumának óráit a LeitnerLeitner székhelyén tartják, hogy a hallgatók megismerkedhessenek az adótanácsadók által használt online eszközökkel, a szakirodalommal és a kutatási módszerekkel. A szakszeminárium végére a diákoknak rálátásuk lesz az adózási szakmára, és „élesben” kipróbálhatják magukat egy önálló adótanácsadási feladat elvégzésében. Siklós Márta konzulensként segíti őket diplomamunkájuk elkészítésében is, és a LeitnerLeitnernél szakmai gyakorlati helyet is biztosítanak számukra.

Munkáját évek óta lankadatlan lelkesedéssel és rendszerességgel pro bono végzi. „Fontos számomra, hogy visszaadjak a szakmámnak valamit, hiszen nagyon sokat kaptam tőle. Az adózás olyan terület, amely mindenkinek az életét végigkíséri, és a tehetséges, érdeklődő fiatalok tanítása rendkívül inspiráló számomra.” – mondta Siklós Márta, a LeitnerLeitner vezető tanácsadója, partnere.