Hasznos információk

Lépjen be az Adótanácsadók Egyesületébe 2020-ban, és szerezze meg kreditpontjait ingyen még 2019-ben!

Ha egy rendezvényünkön való részvétel és/vagy egy e-learning előadásunk megtekintése után belép az Adótanácsadók Egyesületébe, és az 2020. évi éves bruttó 60.000,- Ft tagdíjat megfizeti 2020. január 31-ig, akkor visszatérítünk a rendezvény részvételi és/vagy e-learning előadás megtekintésének díjából maximum bruttó 16.000 Ft-ot.


Feltételek:

  • a rendezvények vagy előadások díjának megfizetéséről szóló igazolás bemutatása,
  • a 2020 tagdíj befizetéséről szóló igazolás bemutatás,
  • mivel rendezvényeink és e-learning előadásaink részvételi / megtekintési díja általában nem haladja meg a bruttó 16.000 Ft-ot, így a kedvezményt több rendezvény és előadás megtekintése esetén is érvényesíteni lehet. Vagyis ha több előadás megtekintésével éri el a maximum 16.000, a kedvezményt ekkor is érvényesítheti.

Milyen rendezvényeket, e-learning előadásokat kínálunk még 2019-ben, amelyeknek árából igénybe veheti a kedvezményt?

A rendezvényeket itt választhatja ki, és jelentkezhet is azokra.

Az e-learning előadásaink érdeklik? Azok a Továbbképzés oldalon a Kreditpontos e-learning anyagok oszlopban találhatók.

Hogyan jelentkezhet a rendezvényre, hogyan nézheti meg az előadásokat?

Ki kell töltenie egy adatlapot, és a regisztrációról e-mailben kap értesítést. Ha a fizetés is megtörtént, akkor jelentkezni tud a rendezvényre, és/vagy az előadást kiválasztva azt megtekintheti.

Miért éri meg az Adótanácsadók Egyesületének tagjává válni?

Az Adótanácsadók Egyesülete 2020-ban lesz 30 éves, és 1200 könyvelő-adótanácsadó vállalkozást tömörítő tagságával az ország egyik legnagyobb önkéntes alapon szerveződő szakmai fóruma.

Az egyesület tagjai a könyvelési- és adótanácsadói szolgáltatást nyújtó kisebb szolgáltatók, de a nagyobb cégek számviteli vezetői is képviseltetik magukat.

Országos szervezetként számos megyében működik helyi szervezetünk, de a 4 tagozatunk – adószakértői-, nemzetközi adó-, digitális- és nonprofit tagozat – segítségével speciális kérdésekre is választ kaphat.

A budapesti központi rendezvényeinken és vidéki előadásainkon túl, tagozataink rendezvényein számos kiscsoportos téma-specifikus előadást is meghallgathat.

  • erős képzési program

Kreditpontos rendezvényeinket tagjaink ingyenesen látogathatják, website-unkon a kreditpontos előadások és zárt szakmai anyagok számukra szintén térítésmentesen érhetőek el.

  • felelősségbiztosítás

A tagsági díj magában foglalja a felelősségbiztosítás díját is.

  • szakmai iránymutatás

Zárt levelező listánkon és fórumunkon tagjaink ingyenesen kaphatnak segítséget a bonyolultabb szakmai problémák megoldásához.

  • összetartó kollegiális háttér

Közösségi programjainkon hasonló érdeklődésű kollégákkal találkozhatnak.

  • érdekképviselet

Szervezetünk képviseli a szakma érdekeit a döntéshozók felé. Céljaink elérése érdekében bátorítjuk tagságunkat, hogy munkájuk során felmerült kéréseiket, véleményüket aktívan osszák meg.

  • mobil-kedvezmény

            Tagjaink egymást ingyenesen hívhatják.

Hogyan létesíthet tagságot?

Töltse ki ezen a linken elérhető tagfelvételi lapot, majd a REGISZTRÁLOK gombra kattintva küldje el egyesületünknek. Ezt követően tagdíjbekérőt fogunk küldeni, amelyre a tagdíjat meg tudja fizetni, amint a tagdíjat is megfizette a tagsága létrejön.