Hasznos információk
Tisztelt Tagtársunk, Leendő Tagtársunk!
 
A 2018. évi I. fokozatú tagdíj 60.000.-Ft/év - ide tartoznak:
 

Magánszemély tagok -  lehetnek adótanácsadó vagy könyvviteli szolgáltatást végző természetes személyek.

Nem magánszemély tagok  - lehetnek a szakirányú tevékenységgel foglalkozó jogi személyek, jogi személy nélküli társaságok és egyéni vállalkozók. Az utóbbiak csak abban az esetben, ha van legalább egy olyan alkalmazottja vagy munkatársa, aki rendelkezik adótanácsadói képesítéssel, könyvviteli szolgáltatás végzésre jogosultsággal. 

Akinek nincs adótanácsadói, vagy mérlegképes könyvelői végzettsége, vagy a vállalkozásában nincs ilyen képesítésű személy az csak pártoló tag lehet.

A fentiekben felsorolt tagok számára az I. fokozatú tagdíj egy évre 60.000.-Ft, évközi belépésnél időírányosítható.

 

A 2018. évi II. fokozatú tagdíj 30.000.-Ft/év-  Nem időarányosítható!

II. fokozatú tagdíjat fizethetnek azok, akik az I. fokozatú tagdíjat megfizetett egyesületi tagok alkalmazottai vagy természetes személy tagjai. A II. fokozatú tagdíj minimuma I. fokozatú tagdíj fele, 2018-ban legalább 30.000.-Ft. Ez a díj azonban nem foglalja magában a biztosítási díjat, mert azt már az I. fokozatú díjban megfizették.

 

Bankszámla számunk: 61200292 - 12037221  (Polgári Bank Zrt)

 
Központi ügyfélszolgálat munkanapokon 10.00 - 14.00- h-ig, kivéve a központi és tagozati rendezvények továbbképzések napján.
Mobiltelefon hívható munkanapokon  08.30 - 16.30-ig:  06-70-316-1035
E-mail cím:
adokamara@adokamara.hu
 
Az éves tagdíj tartalmazza:
  1. A minden tagra kiterjedő könyvelői, adótanácsadói, bérszámfejtői felelősségbiztosítást, valamint a könyvelőre az ügyfele képviseletében beadott bevallásokkal kapcsolatos NAV mulasztási bírság biztosítását 2 M/Ft/kár összegig.
  2. Rendezvényeken való részvételt.
  3. Az adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők és mérlegképes könyvelők kreditpontos kötelező továbbképzésén való részvételi lehetőséget.
  4. A bejegyzett könyvvizsgálók 2.- 3. napi kötelező továbbképzésének elismert egyesületi előadásokon való részvételt.
  5. A honlapon a jelszóval védett oldalak használatát [Szakmai anyagok, Levelező Fórum, Tagok szolgáltatásai (a tag tevékenységének hirdetését), Továbbképzés-  E-learning-kreditpontos továbbképzés -(központi rendezvények videói) menük].